Testimonis i clients

CR.jpg

Carme Ruscalleda

 

“Són bonics, son una novetat al mercat, tenen una pell molt especial, en boca la pell és d’una textura de gelatina o de col·lagen. Una particularitat que  sobresurt.” 


“El sabor ens posa de manifest que és un fruit amb notes de cirera i de pruna”. 


“Estic segura que aquest petits tomàquets tenen un gran futur”

JR.jpg

Joan Roca

 

Joan Roca presenta la recepta del projecte "Gastronomia Sostenible de BBVA", 

on la tomata nippo forma part dels ingredients triats pel restaurant

El Celler de Can Roca.

FA.jpg

Ferran Adrià

 

“Amb Nippo he descobert el plaer de menjar un tomàquet amb pell gairebé invisible, textura fundent i un sabor dolç que és a la vegada intens i profund”

Logo-Petit-Minimal-Gozalbo_edited.jpg
NOGUERA.jpg
https://www.lagelateria.es/
novavenda.jpg
VilsaFruits.png
celler-can-roca.jpg
NORMAL.png